Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense empata a la pista de la Penya Recreativa Sant Feliu

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar diumenge a la pista de la Penya Recreativa Sant Feliu (4-4). Els de la nostra localitat van perdonar moltes ocasions de gol i van cometre errades importants en defensa.

El partit va començar amb molta intensitat, amb força ocasions de gols per part dels llagostencs, però sense aconseguir cap diana. Per contra, la Penya Recreativa Sant Feliu va aprofitar les seves oportunitats i va marcar dos gols. Els jugadors de José Manuel Poyato van reaccionar i van poder arribar al descans amb un empat a dos.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa. Tots dos equips s’anaven alternant al marcador fins al 4 a 4 definitiu. Els gols llagostencs els van fer David Soria, en dues ocasions, Juan Carlos i Marc Fábregas.

El Fútbol Sala Unión Llagostense suma ara 25 punts i comparteix el lideratge amb el Monsant Sala5, que té un partit pendent, i amb el Tiana. El Dante és quart, amb 24 punts. La propera jornada, els de la Llagosta rebran l’Alta Segarra, que és el setè classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies