Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Els gegants de la Llagosta ja han iniciat la seva activitat del 2017

La Colla Gegantera de la Llagosta va aprovar dissabte el calendari de sortides per a aquest any 2017. La temporada es va obrir ahir, participant a la Trobada Gegantera de Mollet, amb la Torradeta, la Blanqueta, en Llago i la Mariona. La darrera sortida programada serà el 3 de desembre a Sant Andreu de la Barca.

Al calendari geganter destaquen algunes dates importants. El 26 de març se celebrarà la 8a Trobada Gegantera de la Llagosta, el 8 de setembre tindrà lloc la Cercavila de Festa Major i el 12 de novembre, la Zumba Gegant per la Marató de TV3. La sortida de cap de setmana es farà el 16 i 17 de setembre a Argelès-sur-Mer.

Les altres dates previstes són les següents: el 12 de febrer, la Colla Gegantera anirà a Navarcles; el 7 de maig, a Cabrils; el 10 de juny, a Cornellà de Llobregat; el 2 de juliol, a Barberà del Vallès; el 16 del mateix mes, a Ribes de Freser i el 8 d’octubre visitarà Martorell. A més, hi ha activitats programades per Sant Jordi i la Festa Major de la Llagosta. El president i cap de colla, Pablo Martín, ha recordat que el calendari està obert, sobretot per “continuar col·laborant amb altres associacions de la Llagosta”.

Trobada Gegantera de Mollet

La sortida a Mollet d’ahir diumenge va anar acompanyada pel mal temps. Tot i que la pluja va respectar la Trobada, el vent va impedir fer la cercavila. Les colles geganteres participants, entre elles la de la Llagosta, van fer la plantada de gegants a la plaça de Prat de la Riba i van realitzar un petit recorregut pels voltants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies