Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Sisena derrota seguida del sènior A del CD la Concòrdia

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda per 4 a 5 contra l’Esparreguera en el primer partit de la segona volta. El resultat podia haver estat un altre si els àrbitres haguessin assenyalat penal per unes mans d’una jugadora visitant en la darrera acció del partit. Els col.legiats no l’han xiulat i les llagostenques han encaixat la sisena derrota seguida.

El partit ha començat molt malament per als interessos de la Concòrdia. Al minut 2, l’Esparreguera ja guanyava per 0 a 2 i Iván Beas s’ha vist obligat a demanar temps mort. Al minut 8, ha arribat el 0 a 3. Quatre minuts després, Marta Villagrasa ha marcat l’1 a 3. Sonia Blanco ha fet immediatament el 2 a 3, però, abans del descans, les visitants han marcat un altre gol.

La segona part ha estat de domini local. Sonia Blanco ha enviat una pilota al pal i, al minut 8, l’Esparreguera ha marcat el 2 a 5. A partir d’aquí, s’han succeït les ocasions locals. Iris ha xutat contra el pal. Al minut 15, Marta ha aconseguit el 3 a 5 i, a falta d’un minut i divuit segons per al final, Sonia Blanco ha establert el definitiu 4 a 5. Després, ha arribat la jugada polèmica del partit.

El proper cap de setmana, la Concòrdia descansarà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies