Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Esparreguera
El sènior A de la Concòrdia va tancar el cap de setmana passat la primera volta de la Segona Divisió al desè lloc amb 14 punts. Demà dissabte, l’equip llagostenc rebrà la visita de l’Esparreguera, que és onzè amb 13 punts. Al partit de la primera volta, les llagostenques van guanyar a domicili per 1 a 3. El duel de demà tindrà lloc al CEM El Turó a les 17 h.

Alella – CD la Concòrdia B
El sènior B del CD la Concòrdia és el setè classificat de la Segona Catalana amb 16 punts. Diumenge, les llagostenques iniciaran la segona volta del campionat visitant la pista de l’Alella, que és el tercer classificat amb 25 punts.

Penya Recreativa Sant Feliu – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A defensarà aquest cap de setmana el lideratge de la Nacional Catalana, que ostenta amb 24 punts empatat amb el Futsal Dante. Els llagostencs visitaran diumenge la pista de la Penya Recreativa Sant Feliu, que és novena amb 13 punts. Al partit de la primera volta, el FS Unión Llagostense va perdre 1 a 3.

Clot – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense vol mantenir la seva dinàmica positiva de resultats, tot i que continua penúltim del grup B de la Primera Nacional amb 12 punts. Diumenge, visita el quart classificat, el Clot, que té 23 punts i lluita per l’ascens.

FUTBOL
Can Mas de Ripollet – CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta va acabar la primera volta en tercera posició al grup 8 de la Quarta Catalana amb 27 punts, a quatre del segon, el Lliçà d’Amunt, i a vuit del líder, l’Athletic Rubí. Demà dissabte, els llagostencs es desplaçaran al camp del Can Mas de Ripollet, que és sisè amb 24 punts.

At. Cardedeu – Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa la segona posició de la Cinquena Divisió amb 37 punts, a sis del primer classificat, el Mataronesa, Diumenge, iniciarà la segona volta del campionat a Cardedeu contra l’antepenúltim classificat amb 11 punts.

HANDBOL
Cardedeu Joventut Handbol 
El sènior masculí del Joventut Handbol ocupa el penúltim lloc del grup A de la Segona Catalana amb sis punts, empatat amb l’antepenúltim, el Sants UBAE, i l’últim, el Gavà B. El proper partit dels llagostencs, que serà l’últim de la primera volta, tindrà lloc el proper cap de setmana a la pista del líder, el Cardedeu, que dirigeix el llagostenc Luis Canalejas.

Vallag – Manyanet B
El sènior del Vallag és sisè amb 16 punts i està empatat amb el tercer, el quart i el cinquè classificats. Demà dissabte, els de la nostra localitat rebran la visita del Manyanet B, que és segon amb 17 punts. Amb aquest enfrontament al Pavelló Antonio García Robledo (19.15 h), s’acabarà la primera volta.

Perelló – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol és penúltim classificat del grup C de la Primera Catalana amb 2 punts i el proper cap de setmana visitarà la pista del líder, el Perelló, que suma 20 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies