Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

La Colla Gegantera inicia la seva activitat del 2017

Els gegants de la Llagosta faran diumenge la primera sortida de l’any. La Colla Gegantera participarà a la 23a Trobada Gegantera de Mollet del Vallès, que s’organitza coincidint amb la Festa Major de Sant Vicenç de la veïna localitat.

Com és habitual, la Colla de la nostra localitat convida a tothom a acompanyar-la en aquesta sortida. Els membres de l’entitat han quedat a les 9 h al Centre Cultural per anar cap a Mollet. La plantada dels gegants es farà a les 10 h al Parc de les Pruneres. A les 12 h, començarà la cercavila, que acabarà a les 13.30 h a la plaça de Prat de la Riba.

Assemblea anual
D’altra banda, la Colla Gegantera de la Llagosta celebrarà demà dissabte a les 12 h la seva assemblea anual a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. A la reunió, entre d’altres temes, s’aprovarà el calendari de sortides per a aquest any. El president de la Colla Gegantera, Pablo Martín, ha indicat que “és un calendari obert, participarem a la Festa Major, a Sant Jordi,… i mirarem de fer alguna col·laboració més aquí, a la Llagosta”. Algunes de les activitats destacades seran la vuitena Trobada Gegantera de la Llagosta, que se celebrarà el 26 de març, la cercavila de Festa Major, el 8 de setembre, o la Zumba Gegantera per la Marató de TV3 del 12 de novembre. La sortida de cap de setmana es planteja aquest any a Argelès-sur-Mer, al setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies