Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Avui s’ha estrenat la nova ubicació del mercat ambulant

IMG_7998Aquest matí s’han estrenat les modificacions que l’Ajuntament de la Llagosta ha introduït en la ubicació del mercat ambulant setmanal. Així, des d’avui, ja no hi ha parades davant de l’Institut Marina i s’ha deixat lliure un espai de set metres a la porta de l’Escola Bressol Municipal Cucutras.

L’Ajuntament va presentar el 15 de desembre a una representació dels comerciants del mercat ambulant la nova distribució de les parades. Durant els darrers dies, membres de la Brigada Municipal d’Obres han pintat a la calçada les noves marques de les parades.

Una altra de les novetats del mercat és que alguns comerciants s’han instal.lat al començament del carrer de l’Estació, tot just davant de l’edifici de l’Ajuntament i que el carrer del Mercat ha estat totalment ocupat per parades. A més, atenent una demanda de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Joan Maragall, s’ha deixat un espai lliure a la cruïlla del passeig del Pintor Sert amb el carrer de l’Estació per tal que, en casos excepcionals, puguin sortir vehicles que quedin atrapats al passeig del Pintor Sert sense que hagin de circular marxa enrere o en contra direcció amb el perill que això suposa.

El mercat ambulant de la Llagosta compta actualment amb un total de 161 parades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies