Dissabte, 20 abril 2024
18.7 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol suma la novena derrota

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar el cap de setmana passat la novena derrota de la temporada. Els llagostencs van perdre dissabte al Pavelló Antonio García Robledo contra el Ràpid Cornellà per 24 a 26. El conjunt de Xavier Canalejas va patir en excés la falta d’encert de cara a porteria i no va poder superar un rival directe per la salvació.

El Joventut Handbol ocupa el penúltim lloc del grup A de la Segona Catalana amb sis punts, empatat amb l’antepenúltim, el Sants UBAE, i l’últim, el Gavà B. El proper partit dels llagostencs, que serà l’últim de la primera volta, tindrà lloc el proper cap de setmana a la pista del líder, el Cardedeu, que dirigeix el llagostenc Luis Canalejas. El Cardedeu ve de perdre el seu primer partit de la temporada contra la Salle Bonanova Atlètic (24-21), tot i que és líder en solitari amb 22 punts.

D’altra banda, el sènior femení va perdre diumenge contra el Tortosa per 21 a 28. Les llagostenques són penúltimes classificades del grup C de la Primera Catalana amb 2 punts i el proper cap de setmana visitaran la pista del líder, el Perelló, que suma 20 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies