L’Ajuntament obre la convocatòria per cobrir una plaça d’auxiliar administratiu

0
141

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria per contractar una persona auxiliar administrativa. Els interessats s’han d’adreçar al Consistori per recollir les bases i poden presentar la instància corresponent fins al 2 de febrer.

El contracte serà de caràcter interí. La plaça a cobrir és d’auxiliar adminsitratiu amb una jornada laboral completa. La titulació mínima per poder optar a aquesta convocatòria és la de Graduat en Educació Secundària o el Graduat Escolar. A més, s’ha de tenir el nivell C de català o superar una prova específica.

Fins al dia 2 de febrer, es poden presentar instàncies per optar a aquesta plaça d’auxiliar administratiu que ha convocat l’Ajuntament de la Llagosta. Les bases es poden consultar al tauler d’anuncis del web municipal, www.llagosta.cat, i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Publicitat