Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense empata (2-2) amb el Tiana

IMG_7823El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat aquesta tarda (2-2) a casa contra el Tiana en el darrer partit de la primera volta de la lliga. L’enfrontament ha estat força igualat.

Al minut 2, els visitants han fet el 0 a 1. Els de José Manuel Poyato han buscat el gol de l’empat, que ha arribat al minut 16. Juan Carlos ha finalitzat una molt bona acció d’atac dels locals. Abans del descans, els visitants han marcat l’1 a 2.

Al començament de la segona part, David Soria ha fet el 2 a 2 definitiu. Els dos conjunts han disposat d’ocasions de gols, però el marcador ja no s’ha mogut.

Els llagostencs jugaran la setmana que ve a la pista de la Penya Recreativa Sant Feliu el primer partit de la segona volta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies