Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Elx
El sènior A de la Concòrdia rebrà demà dissabte la visita de l’Elx al CEM El Turó (19.30 h). El conjunt llagostenc ocupa la novena posició amb 14 punts, mentre que el seu proper rival és quart amb 29 i ve de guanyar per 1 a 0 el Joventut d’Elx. Les jugadores d’Iván Beas necessiten un triomf per acabar amb la ratxa de quatre derrotes seguides.

Penya Blaugrana Montmeló – CD la Concòrdia B
El sènior B del CD la Concòrdia ocupa el sisè lloc del grup 1 de la Segona Catalana amb 15 punts. Les llagostenques tancaran la primera volta de la competició demà dissabte a la pista de la PB Montmeló, que és cinquena amb 17 punts.

FS Unión Llagostense A – Tiana 
El FS Unión Llagostense A jugarà demà dissabte al CEM El Turó (17 h) contra el Tiana el primer partit de l’any 2017. Els de José Manuel Poyato ocupen la segona posició a la Nacional Catalana amb 23 punts, a un del líder, el Futsal Dante. El Tiana és quart amb 21 punts.

FS Unión Llagostense B – Lliçà de Vall 
El segon equip del FS Unión Llagostense  és el penúltim classificat al grup B de la Primera Nacional amb nou punts. El conjunt llagostenc va guanyar el darrer partit que va disputar a la pista del Tordera per 5 a 8. Diumenge, jugarà al CEM El Turó (10.30 h) contra el Lliçà de Vall, que és el cinquè classificat amb 17 punts.

FUTBOL
Sentmenat – CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta, que és cinquè amb 24 punts, disputarà diumenge la darrera jornada de la primera volta del grup 8 de la Quarta Catalana. Els llagostencs tenen un partit teòricament assequible perquè juguen al camp de l’últim classificat, el Sentmenat, que encara no ha sumat cap punt i encadena 12 derrotes.

Atlètic Teià – Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa la segona posició a la Cinquena Divisió amb 34 punts, vuit menys que el Mataronesa. Aquest cap de setmana, els llagostencs es desplaçaran al camp de l’Atlètic Teià, que és el penúltim classificat amb tres punts. El proper rival del Viejas Glorias ve de perdre per 8 a 1 al camp del líder.

HANDBOL
Joventut Handbol – Ràpid Cornellà 
El sènior masculí del Joventut Handbol rebrà demà dissabte el Ràpid Cornellà al Pavelló Antonio García Robledo (20 hores). El compromís suposarà el primer partit oficial de l’any per al conjunt llagostenc, que ocupa el penúltim lloc del grup A de la Segona Catalana amb 6 punts. El Ràpid Cornellà és desè amb 8 punts.

Terrassa B – Vallag
El sènior del Vallag és el sisè classificat al grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts. El conjunt que entrena Pedro Iglesias es desplaçarà dissabte a la pista del Club Handbol Terrassa B, que és vuitè amb 11 punts.

Joventut Handbol femení – Tortosa
El sènior femení del Joventut Handbol reprendrà diumenge la competició contra el Tortosa al Pavelló Antonio García Robledo (19 hores). Les llagostenques ocupen el penúltim lloc del grup C de la Primera Catalana amb 2 punts, mentre que les de Tortosa són segones amb 14 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies