Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Cartes gener 2017

Em jubilo

El 30 de desembre, a les 22.30 hores, va ser el darrer moment de la meva activitat professional. Després de quaranta anys, una sensació estranya envaeix els meus sentiments, però no per això vull sentir-me trist. Han estat quaranta anys de la meva vida gaudint de l’amistat i l’estima dels socis del gimnàs, als quals dono les gràcies i demano perdó si en algun moment no els vaig atendre com calia o no vaig estar a l’alçada que mereixien. Sempre us estaré agraït i comptareu amb la meva amistat i amb el meu suport professional dins del gimnàs, on com un company més sempre em podreu tobrar. Dono també les gràcies al poble de la Llagosta pel reconeixement que sempre he tingut de tots els veïns. Una abraçada a tots.

José Luis Fabregat

Publicitat

Publicitat

Més notícies