Dijous, 01 juny 2023
20.5 C
La Llagosta

Els sèniors del Joventut Handbol reprendran la lliga el cap de setmana

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta rebrà dissabte el Ràpid Cornellà al Pavelló Antonio García Robledo (20 hores). El compromís suposarà el primer partit oficial de l’any per al conjunt llagostenc, que ocupa el penúltim lloc del grup A de la Segona Catalana amb 6 punts. El Ràpid Cornellà és desè amb 8 punts.

Abans del partit, el club farà un homenatge a Yusupha Kejera, Sofía Serrano i Ariadna Muñoz, jugadors de la base de l’entitat i que dissabte es van proclamar campions d’Espanya amb Catalunya. L’acte també reconeixerà a la trentena de voluntaris del club al Campionat estatal.

D’altra banda, el sènior femení també reprendrà l’activitat el cap de setmana. Diumenge, l’equip llagostenc rebrà el Tortosa al Pavelló Antonio García Robledo (19 hores). Les llagostenques ocupen el penúltim lloc del grup C de la Primera Catalana amb 2 punts, mentre que les de Tortosa són segones amb 14 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies