Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El sènior A del CD la Concòrdia encaixa la quarta derrota seguida

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia va caure ahir diumenge a la pista del Feme Castelló per 6 a 3. Les de la Llagosta van començar l’any 2017 com van tancar el 2016, amb una derrota. L’equip que entrena Iván Beas ha perdut els quatre darrers partits que ha disputat.

El partit contra el Feme Castelló va ser molt disputat. La Concòrdia el va afrontar amb alguna baixa i, a més, es va veure perjudicada per l’actuació arbitral. Els col.legiats van expulsar de forma injusta Iris, que havia estat l’autora del 0 a 1 i que es perdrà el proper partit. Durant la segona part, va continuar la igualtat fins que les de Castelló van sentenciar.

La Concòrdia rebrà dissabte la visita de l’Elx. El conjunt llagostenc ocupa la novena posició amb 14 punts, mentre que el seu proper rival és quart amb 29 i ve de guanyar per 1 a 0 el Joventut d’Elx. Les jugadores d’Iván Beas necessiten un triomf per acabar amb la ratxa dolenta de resultats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies