Divendres, 19 abril 2024
8.8 C

Onzena victòria de la temporada per al Viejas Glorias

El Viejas Glorias va sumar dissabte l’onzena victòria de la temporada en derrotar el Cardedeu (5-3). El primer gol el va fer Miguel al minut 30. Els llagostencs van disposar de més ocasions durant la primera part, però no les van aprofitar. Durant els primers minuts de la segona part, el Cardedeu li va donar la volta al marcador amb tres gols. Així, al minut 60, el resultat era d’1 a 3. La reacció dels locals no es va fer esperar i la remuntada va ser possible amb tres gols de José Fernández i un d’Óscar.

Després d’aquest triomf, els llagostencs es mantenen en segona posició a la Cinquena Divisió amb 34 punts, vuit menys que el Mataronesa. El proper cap de setmana, el Viejas Glorias es desplaçarà al camp de l’Atlètic Teià, que és el penúltim classificat amb tres punts. El proper rival del Viejas Glorias ve de perdre per 8 a 1 al camp del líder.