Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Feme Castelló – CD la Concòrdia A
El sènior A de la Concòrdia és novè amb 14 punts al grup 2 de la Segona Divisió. Diumenge, l’equip llagostenc visitarà la pista del Feme Castelló, que ocupa l’antepenúltim lloc amb 8 punts. Fins a l’aturada de la competició per Nadal, les de la nostra localitat van encadenar tres derrotes i ara esperen capgirar la dinàmica negativa de resultats.

La Concòrdia B i el FS Unión Llagostense A i B tenen jornada de descans aquest cap de setmana.

FUTBOL
CE La Llagosta – Finsobe (suspès)

Viejas Glorias – Cardedeu
El Viejas Glorias jugarà dissabte contra el Cardedeu el partit ajornat de la que havia de ser la primera setmana de competició de la Cinquena Divisió de veterans al setembre. Després de 13 partits disputats, el conjunt llagostenc ocupa el segon lloc amb 31 punts, a vuit del líder, el Veterans Mataronesa. El Cardedeu és dotzè amb 11 punts. El compromís tindrà lloc en el Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores. 

HANDBOL
Montgrí – Vallag
El sènior del Vallag jugarà a la pista del Montgrí. Els llagostencs, que disputaran el partit ajornat de la desena setmana de competició, ocupen el sisè lloc amb 14 punts, a dos del segon, el Sant Martí Adrianenc C, i del tercer, l’Esplais. El Montgrí és vuitè amb 8 punts.

El sènior masculí i el femení del Joventut Handbol tenen jornada de descans aquest cap de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies