Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui un ple extraordinari sobre les ordenances fiscals de 2017

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació definitiva la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2017. El Ple es posicionarà sobre les al.legacions que s’han presentat a l’aprovació inicial. Un altre dels punts de la sessió és l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança relativa a l’Impost de Béns Immobles.

L’equip de govern municipal proposa una rebaixa del tipus de gravamen, que quedaria situat en el 0,886. D’aquesta manera, es vol compensar la pujada que es produirà a partir de la revisió dels valors cadastrals que va demanar l’anterior equip de govern municipal al Govern Central. Segons els càlculs de la Regidoria d’Economia i Hisenda, aquesta revisió cadastral suposaria un increment “injust i injustificat” de l’IBI del 7%. Amb la proposta del govern municipal, l’augment serà finalment d’un 2,49%.

Durant el ple, també es tractarà, entre altres temes, sobre la sol.licitud d’autorització al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques per poder convocar una plaça de policia local a l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies