Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La Ràdio Marató solidària arriba a la seva 16a edició

Per setzè any consecutiu, Ràdio la Llagosta Emissora Municipal organitza la Ràdio Marató Solidària per recollir joguines. L’activitat compta amb la col·laboració de l’entital local Rems. L’acte se celebrarà demà dijous, de les 10 a les 14 h. La principal novetat d’aquest any serà la ubicació de l’estand, que s’instal·larà a la plaça d’Antoni Baqué. Aquest espai ja havia acollit fa anys la Ràdio Marató Solidària.

L’objectiu de la marató radiofònica és que el dia de Reis cap infant de la Llagosta no es quedi sense joguines. Per aquest motiu, amb aquesta programació especial, Ràdio la Llagosta surt al carrer per animar a la ciutadania i a les entitats a fer donacions de joguines noves, no sexistes ni bèl·liques. Per aconseguir-ho, a la Marató Solidària també col.laboraran les persones voluntàries de Rems, que explicaran la tasca que duen a terme.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies