Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El Nou Casal organitzarà un quinto solidari de recollida de joguines

El Nou Casal se suma aquest any a la campanya solidària de recollida de joguines per fer possible que els Reis Mags d’Orient arribin a totes les cases de la Llagosta. El centre educatiu ha preparat per al proper 27 de desembre un quinto solidari que tindrà lloc al mateix Nou Casal a partir de les 17 h.

L’activitat està oberta a tothom. Les famílies que vulguin participar hauran de portar una joguina nova. El premi que tindrà la persona o família guanyadora serà una panera elaborada amb productes donats pels comerços locals Conserves Pesca Salada, Serracanta, La costurera, La Llagosta Joyería, Charcutería Coral, Cafelito, Xarcuteria Juan Monrás, Corsetería Mari, Frutas Soto i Catherin.

Les joguines recollides formaran part de la campanya que porta a terme l’Ajuntament de la Llagosta, que ajudarà a que els Reis Mags reparteixin regals a tots els infants de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies