Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense acaba l’any en segona posició

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana per 1 a 3 a la pista de la Garriga i acabarà l’any en segona posició a la Nacional Catalana. Els de José Manuel Poyato van ser molt superiors a la Garriga i van tenir moltes oportunitats de gol.

Al descans, el resultat era de 0 a 2. A la represa, va arribar el 0 a 3. Posteriorment, la Garriga va fer el seu gol. Els golejadors de l’equip llagostenc van ser Alberto Joyera, Juan Carlos i Marc Fábregas.

El conjunt de la nostra localitat ocupa la segona posició amb 23 punts, a un del líder, el Futsal Dante. El tercer és el Montsant Sala5 amb 22 punts i el quart, el Tiana, amb 21. Aquests quatre equips són els que ara mateix jugarien la Final Four pel títol de lliga.

El Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà el proper partit el 14 de gener, quan rebrà la visita del Tiana.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies