Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya i s’apropa a la promoció d’ascens

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va guanyar dissabte al camp del segon classificat, el Cercle Sabadellès 1856, per 1 a 3. Els llagostencs van marcar el primer gol al minut 29, en una acció de Sebastian Raduta. El 0 a 2 va arribar a la segona part, al minut 53, i va ser obra també de Raduta. Els de Sabadell van reduir les diferències al minut 76, però la Llagosta no va poder marge a la reacció local i David Bernal va aconseguir l’1 a 3 tot seguit.

El conjunt llagostenc se situa en setena posició amb 21 punts, a només quatre de la promoció d’ascens. La Llagosta jugarà el proper partit el 8 de gener a casa contra el Finsobe, que és penúltim amb només tres punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies