Diumenge, 04 juny 2023
18.8 C
La Llagosta

La llagostenca Arantxa Domínguez guanya el segon premi del concurs ‘El dia de la riera!’

Arantxa Domínguez, la segona per la dreta, rep la panera a Can Pelegrí.
Arantxa Domínguez, la segona per la dreta, rep la panera a Can Pelegrí.

Arantxa Domínguez, de 47 anys i veïna de la Llagosta, ha guanyat el segon premi del concurs de la passejada El dia de la riera!, que va tenir lloc el 20 de novembre per la part sud de la riera de Caldes amb un centenar de persones. Divendres, a Can Pelegrí, Domínguez va rebre el premi del concurs, una panera amb productes ecològics valorada en 75 euros.

La llagostenca va guanyar el sorteig entre el centenar de persones que van participar deixant valoracions sobre la riera de Caldes i el seu entorn en l’eina Opina! de la pàgina web de Viu la Riera, que es va presentar en acabar la passejada. El primer premi va ser per a Meritxell Sedó, de Caldes de Montbui, que ha guanyat una panera, també amb productes ecològics, valorada en 125 euros.

El dia de la riera! forma part del projecte Viu la riera! La iniciativa parteix del Grup de Recerca en Regeneració de Territoris Intermedis, que pertany a la Universitat Internacional de Catalunya, i de l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies