Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia perd contra el Vallirana (2-3)

IMG_7736El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquest vespre (2-3) contra el Vallirana. El partit ha estat força disputat. La Concòrdia perdia al minut 7 de la segona part per 0 a 3, però ha arriscat amb accions de portera-jugadora i ha estat a punt de remuntar.

El 0 a 1 ha arribat al minut 9 després d’un penal per mans de Clara. Fins a aquell moment, pràcticament no hi havia hagut ocasions de gol. El Vallirana ha fet el 0 a 2 al minut 12. Les llagostenques han intentat retallar les diferències abans del descans, però la portera visitant ha estat molt segura.

La segona part ha començat amb un xut al pal del Vallirana, que ha marcat el 0 a 3 al minut 7. A partir d’aleshores, el domini ha estat de les locals. Al minut 14, Clara ha aconseguit l’1 a 3 i, al minut 18, Sonia Blanco ha marcat el definitiu 2 a 3. Les llagostenques tanquen l’any amb tres derrotes seguides.

La propera jornada de lliga es disputarà el cap de setmana del 7 i 8 de gener i la Concòrdia es desplaçarà a la pista del Castelló.

Publicitat

Publicitat

Més notícies