Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

SOS Can Vaquer reinvindicarà la rehabilitació de Can Baqué amb música i tallers

L’entitat SOS Can Vaquer celebrarà aquest dissabte i diumenge una jornada festiva amb el títol de Tornem a les arrels per reivindicar la rehabilitació de la masia de Can Baqué, coincidint amb el 80è aniversari del municipi. El programa d’activitats, que se celebrarà a la plaça de la Masia, contempla concerts, tallers i un espai per a entitats.

Demà dissabte, hi haurà la jornada música de les 18 a les 20 hores amb els grups Tòpics, Mariani, Fancy Candy Girls i Dumb Nation. Diumenge, de les 10 a les 14 hores, hi haurà tallers ecològics amb un punt de recollida de material reutilitzat i de treballs manuals; paradetes solidàries sobre el reciclatge; i es projectarà el documental Economia col·lectiva. A més, hi haurà un espai d’entitats amb La Morada, que recollirà joguines; La Veu de la plaça, que tractarà sobre els processos de participació ciutadana i el Banc del Temps; l’Asociación Rociera, amb un taller de ball rociero; i el Fórum de Debate Llagostense, que farà una crida per participar a la Marató de TV3.

Publicitat

Publicitat

Més notícies