Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Vallirana
El sènior A de la Concòrdia és novè de la Segona Divisió amb 14 punts i encadena dues derrotes seguides. Demà dissabte, l’equip d’Iván Beas disputarà el darrer compromís oficial de 2016 contra el Vallirana, cinquè amb 20 punts i que ve de guanyar el Joventut d’Elx per 6 a 4. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 19.30 hores.

CD la Concòrdia B – Palafolls
El sènior B del CD la Concòrdia ha baixat fins al vuitè lloc de la Segona Catalana, amb 12 punts, després de dos empats seguits. El conjunt filial llagostenc rebrà demà dissabte el Palafolls, setè amb 13 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 hores.

La Garriga – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A torna a l’activitat després d’una jornada de descans. Els llagostencs ocupen el tercer lloc de la Nacional Catalana amb 20 punts, a un del Tiana, primer, i del segon, el Dante. Demà dissabte visitarà la pista de la Garriga, que és vuitè amb 12 punts i la jornada anterior va perdre contra el Tiana per 7 a 4. Amb aquest compromís, els de José Manuel Poyato jugaran el seu darrer partit oficial de 2016.

Tordera  – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense és penúltim del grup B de la Primera Nacional amb 6 punts. Diumenge, visitarà el Tordera, que és desè amb 13 punts.

FUTBOL
Cercle Sabadellès 1856 – CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta puja fins a la novena posició del grup 8 de la Quarta Catalana amb 18 punts, empatat amb el Roureda, al vuitè lloc, i l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, al desè. El proper partit dels llagostencs serà l’últim oficial del 2016 i es disputarà aquest cap de setmana al camp del Cercle Sabadellès 1856, que és el segon classificat amb 25 punts i que ve de guanyar per 0 a 1 contra l’Escola de Futbol Base de Ripollet.

Molletense – Viejas Glorias
El Viejas Glorias es manté en el segon lloc de la Cinquena Divisió de veterans i ara suma 28 punts, empatat amb el tercer, el Sant Celoni, i a 8 punts del líder, el Veterans Mataronesa. Demà dissabte, a les 19 hores, visitarà la Molletense, que ocupa el cinquè lloc amb 26 punts i que ve de guanyar contra l’Atlètic Teià per 1 a 2.

HANDBOL
Poblenou Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol ocupa el penúltim lloc del grup A de la Segona Catalana amb 6 punts, empatat amb el Martorell, onzè, i el BCN Sants, dotzè. Demà dissabte, jugarà per segona jornada seguida fora del seu pavelló i ho farà en aquesta ocasió a la pista del Poblenou B, que és setè classificat amb 10 punts i ve d’empatar a la pista del Valldoreix (21-21).

Vallag – Berga
El sènior del Vallag ha baixat fins al sisè lloc del grup A de la Tercera Catalana després d’haver d’ajornar el partit de la jornada passada fa dues setmanes. Els llagostencs, amb un partit menys, sumen 12 punts i estan a sis del líder, el Sant Cugat C, i a tres del segon, el Manyanet B. Demà dissabte, el Vallag rebrà el Berga, penúltim amb 5 punts, al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 hores.

Tarragona Joventut Handbol femení 
El sènior femení del Joventut Handbol iniciarà diumenge la segona volta del grup C de la Primera Catalana a la pista del Tarragona, que és sisè amb 7 punts. Les llagostenques, penúltimes amb dos punts,van perdre el partit de la primera volta contra les tarragonines per 18 a 27.

Publicitat

Publicitat

Més notícies