Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Llagosta s’omple d’activitats nadalenques el cap de setmana

La programació de Nadal de l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de diverses entitats continuarà aquest cap de setmana. Una de les activitats amb més tradició serà la 33a edició del Pessebre Vivent de la Llagosta, que es representarà  diumenge al Parc Popular pel Grup Pessebre Vivent. L’activitat començarà a les 18.30 h i després es farà el tradicional sorteig. Al voltant de les 19 h, el grup la Murga oferirà al mateix lloc una botifarrada popular.

La resta d’activitats del programa nadalenc d’aquest cap de setmana s’inicien avui divendres  amb el Concert de Nadal dels alumnes de l’Escola Municipal de Música al Centre Cultural a les 18 h. Demà, l’Escola Municipal de Música també oferirà un concert de nadales a l’Església de Sant Josep a les 18 h.

Demà dissabte, la plaça d’Antoni Baqué acollirà gran part de les activitats nadalenques. Durant tot el dia, hi haurà degustació i venda de productes tradicionals andalusos, a càrrec de la Casa de Andalucía, que també hi serà diumenge; i es farà un rastrillo amb la venda d’objectes de segona mà amb l’objectiu de recaptar diners per a les colònies de l’alumnat de l’Escola Joan Maragall. A la mateixa plaça d’Antoni Baqué, a les 11.30 h, s’iniciarà un taller per a infants i joves amb l’Esplai Dijoc; de 10 a 12 h, tindrà lloc el Tió de la Diversitat amb Aspayfacos i la col·laboració de l’Oficina de Català de la Llagosta; i a les 17 h, la colla dels Saltats portarà el Pare Noel per tal que els més petits puguin donar-li la seva carta.

El mateix dissabte, a les 12 h, la Biblioteca acollirà un taller de Nadal per aprendre a fer boles i campanes per guarnir l’arbre nadalenc. A les 17 h, es farà la segona sessió del Quinto de Nadal organitzat per La Llagosta + Activa al Bar Restaurant Los Candiles. La recaptació anirà destinada a la Fundació 5p-. A les 18 h, la Casa de Andalucía celebrarà un intercanvi cultural nadalenc al Centre Cultural amb l’actuació del cor rociero San Martín de Barcelona, el grup de teatre “Menos és más”, de Terrassa i els quadres de ball de l’entitat.

Diumenge, a banda del Pessebre Vivent, la botifarrada i la degustació de productes tradicionals andalusos; a les 13 h, l’Asociación Rociera Andaluza organitza una jornada solidària de recollida d’aliments a l’Església Sant Josep; a les 19 h, la Coral Miranda farà un Concert de Nadal al Centre Cultural; i a les 20 h, l’alumnat de cant d’Arlecchino Estudio oferirà un concert de Nadal amb la taquilla inversa a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida.

Publicitat

Publicitat

Més notícies