Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull una exposició amb imatges d’història de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta ha muntat una exposició al Centre Cultural amb un recull de les imatges que apareixen al llibre Mirades. Llagosta: passat, present i futur. La mostra ha estat instal.lada al vestíbul de l’equipament, situat a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

L’exposició estarà oberta fins al 31 de gener, en horari de dilluns a divendres, de 18 a 21 hores, i els caps de setmana, quan se celebri alguna activitat al Centre Cultural.

D’altra banda, l’Ajuntament de la Llagosta ha decidit fer una segona edició del llibre Mirades. Llagosta: passat, present i futur, donada la gran acceptació que ha tingut entre la ciutadania. La intenció és que el llibre pugui estar disponible a principis de l’any que ve.

Publicitat

Publicitat

Més notícies