El Centre Cultural acull una exposició amb imatges d’història de la Llagosta

0
78

L’Ajuntament de la Llagosta ha muntat una exposició al Centre Cultural amb un recull de les imatges que apareixen al llibre Mirades. Llagosta: passat, present i futur. La mostra ha estat instal.lada al vestíbul de l’equipament, situat a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

L’exposició estarà oberta fins al 31 de gener, en horari de dilluns a divendres, de 18 a 21 hores, i els caps de setmana, quan se celebri alguna activitat al Centre Cultural.

D’altra banda, l’Ajuntament de la Llagosta ha decidit fer una segona edició del llibre Mirades. Llagosta: passat, present i futur, donada la gran acceptació que ha tingut entre la ciutadania. La intenció és que el llibre pugui estar disponible a principis de l’any que ve.

Publicitat