Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Concentració en suport a Carme Forcadell a la Llagosta

IMG_7094Un grup de persones s’han concentrat aquest vespre davant de la porta de l’Ajuntament de la Llagosta en suport de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. La concentració ha estat convocada pels partits independentistes i les entitats sobiranistes arreu de Catalunya.

A la Llagosta, hi han pres part regidors i simpatitzants de les formacions polítiques ICV, EUiA, ERC i CDC.

Forcadell està citada a declarar demà  divendres davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver permès la votació al Parlament de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent. A l’octubre, aquest Tribunal va admetre a tràmit la querella per desobediència de la Fiscalia contra la presidenta del Parlament de Catalunya per aquests fets.

Publicitat

Publicitat

Més notícies