Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Care Santos presenta ‘Desig de xocolata’ a Can Pelegrí

Care Santos en un dels moments de la sessió del Club de Lectura.
Care Santos, en un dels moments de la sessió del Club de Lectura.

L’escriptora Care Santos, amb el seu llibre Desig de xocolata, va ser la protagonista de la sessió del Club de Lectura de desembre. L’activitat, organitzada per la Biblioteca de la Llagosta, va tenir lloc ahir a la tarda a Can Pelegrí amb una cinquantena de persones.

A la xerrada, l’autora va explicar els seus inicis literaris i el seu interès des de ben petita per la lectura. Desig de xocolata, editat l’any 2014 per Planeta, és la darrera publicació de l’autora i va obtenir el Premi Ramon Llull. La novel·la tracta de tres dones unides en el temps per la seva passió per la xocolata i que tenen en comú una xocolatera de porcellana blanca. Durant l’activitat, alguns dels assistents van poder preguntar i conversar amb l’autora sobre el llibre.

La propera trobada del Club de Lectura tindrà lloc el 4 de gener i tractarà sobre l’obra de teatre El coratge de matar, del suec Lars Norén.

Publicitat

Publicitat

Més notícies