Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Viejas Glorias goleja (6-1) la Penya Blaugrana de Pineda i suma el novè triomf seguit

El Club Deportivo Viejas Glorias segueix amb la seva línia ascendent i dissabte contra la Penya Blaugrana de Pineda va sumar el seu novè triomf seguit després de golejar per 6 a 1. En els primers compassos del partit, Cristian i Baka van avançar el conjunt de la nostra localitat. Els visitants van aprofitar una errada defensiva per escurçar la diferència, però, abans del descans, novament Cristian i Baka van tenir fortuna de cara a gol i van deixar l’electrònic en un 4 a 1. A la represa, dos gols d’Abel van signar la sentència definitiva.

El Viejas Glorias es manté en el segon lloc de la Cinquena Divisió de veterans i ara suma 28 punts, empatat amb el tercer, el Sant Celoni, i a 8 punts del líder, el Veterans Mataronesa. Dissabte, a les 19 hores, visitarà la Molletense, que ocupa el cinquè lloc amb 26 punts i que ve de guanyar contra l’Atlètic Teià per 1 a 2.

Publicitat

Publicitat

Més notícies