Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya el segon partit de la temporada com a local

Humberto Velasco, entrenador CE la Llagosta.
Humberto Velasco, entrenador del CE la Llagosta.

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va sumar diumenge la segona victòria de la temporada com a local contra el Sant Fost. Els llagostencs van guanyar per 3 a 0 amb dos gols de Miquel Marfà i un de Lucas García.

El conjunt dirigit per Humberto Velasco va superar un partit complicat i disputat amb un resultat ampli. L’1 a 0, de García, va arribar poc abans del descans. El gol de la tranquil·litat el va marcar Marfà al minut 61 amb una falta directa. El mateix Marfà va dictar sentència amb el 3 a 0 al minut 78.

El CE la Llagosta puja fins a la novena posició del grup 8 de la Quarta Catalana amb 18 punts, empatat amb el Roureda, al vuitè lloc, i l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, al desè. El proper partit dels llagostencs serà l’últim oficial del 2016 i es disputarà aquest cap de setmana al camp del Cercle Sabadellès 1856, que és el segon classificat amb 25 punts i que ve de guanyar pr 0 a 1 contra l’Escola de Futbol Base de Ripollet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies