Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
AECS l’Hospitalet – CD la Concòrdia
El Club Deportivo la Concòrdia visitarà aquest disabte la pista de l’AECS l’Hospitalet. El partit es disputarà a les 19.45 h. Els dos equips estan empatats a 14 punts. Les de la Llagosta ocupen la sisena posició, mentre que el conjunt del Baix Llobregat és setè. La part mitja alta de la classificació al grup 2 de la Segona Nacional està molt igualada. El cinquè classificat és el Vallirana, amb 17 punts, mentre que l’Esparreguera és onzè, amb 12. Al capdavant de la taula estan empatats a punts el Teldeportivo i el Palau, tot i que el conjunt canari ha disputat un partit menys.

CD la Concòrdia B
Pel que fa al segon equip de la Concòrdia, aquest cap de setmana té jornada de descans.

FS Unión Llagostense
Tampoc jugaran cap dels dos conjunts del Futbol Sala Unión Llagostense.

FUTBOL
CE la Llagosta – Sant Fost
En futbol, el Club Esportiu la Llagosta rebrà diumenge la visita del Sant Fost. L’enfrontament arriba després de la jornada de descans del cap de setmana passat. Els llagostencs ocupen l’onzena posició a la taula, mentre que el seu rival és sisè, a quatre punts de diferència. El partit es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a partir de les 11.30 h.

CD Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias també reprèn la competició després de no jugar la setmana passada. Els de la nostra localitat jugaran demà a casa , a les 17 h, contra la Penya Blaugrana Pineda.

HANDBOL
Els tres equips sèniors d’handbol de la nostra localitat, el masculí i el femení del Joventut Handbol i el masculí del Vallag, no tenen competició aquest cap de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies