Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El sènior B del FS Unión Llagostense empata contra el Granollers i trenca una ratxa de sis derrotes seguides

Antonio Torrico, nou tècnic del sènior B del FS Unión Llagostense.
Antonio Torrico, nou tècnic del sènior B del FS Unión Llagostense.

El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar diumenge contra el Granollers (1-1) i va trencar una dinàmica de sis derrotes consecutives. El conjunt llagostenc es manté en el penúltim lloc del grup B de la Primera Nacional Catalana amb 6 punts.

L’equip està dirigit des de fa dues jornades per Antonio Torrico, de 37 anys i veí de la nostra localitat, que supleix Javi García. Torrico va començar la temporada amb el filial masculí com a delegat i fa quatre temporades ja havia dirigit el juvenil masculí de l’entitat. L’objectiu del nou tècnic és assolir la permanència de la categoria. El proper partit dels llagostencs serà el 17 de desembre a la pista del Tordera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies