Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Teldeportivo
El sènior femení A de la Concòrdia és sisè classificat de la Segona Divisió amb 14 punts, a dos del cinquè, el Vallirana. Demà dissabte, a partir de les 19.30 hores, rebrà al CEM El Turó la visita del Teldeportivo. El conjunt canari és un dels rivals més forts del grup. La jornada passada va guanyar el Joventut d’Elx per 2 a 0 i s’ha situat en segona posició amb 22 punts, a un del líder, el Futsal Esportiu Hispanic, però havent jugat un partit menys.

Cardedeu – CD la Concòrdia B
El sènior B del CD la Concòrdia és cinquè de la Segona Catalana amb 14 punts i empatat amb el vuitè, la PB Montmeló. Les llagostenques visiten demà dissabte el Cardedeu, que és setè classificat amb 13 punts.

FS Unión Llagostense A – Teià Futbol Cinc
El FS Unión Llagostense A suma 17 punts i és quart classificat de la Nacional Catalana. Els de José Manuel Poyato estan a tres punts del líder, el Futsal Dante, i a un del Tiana i del Montsant Sala5. El seu proper rival, el Teià Futbol Cinc, és penúltim. El duel tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 17.30 hores.

FS Unión Llagostense B  – Granollers
El segon equip del FS Unión Llagostense és penúltim classificat del grup B de la Primera Nacional amb 5 punts. Diumenge, rebrà la visita del Granollers, que és setè amb 14 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 12 hores.

FUTBOL
CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta no jugarà el cap de setmana perquè hi ha jornada de descans al futbol català.

Viejas Glorias
El Viejas Glorias no jugarà el cap de setmana perquè hi ha jornada de descans en la Cinquena Divisió de veterans.

HANDBOL
La Salle Bonanova Atlètic – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol és penúltim al grup A de la Segona Catalana amb només quatre punts i està empatat amb el darrer classificat, el Gavà B. Demà dissabte, jugarà a la pista de la Salle Bonanova Atlètic, que és vuitè amb vuit punts.

Montgrí – Vallag
El sènior del Vallag és sisè al grup A de la Tercera Catalana amb 12 punts, a tres del líder, el Manyanet B, i empatat amb el tercer classificat, el Sant Martí Adrianenc C; el quart, el Sant Esteve de Palautordera B, i el cinquè, l’Esplais. Diumenge, es desplaçarà a la pista del Montgrí, que ocupa la desena posició amb sis punts.

Ascó –Joventut Handbol femení 
El sènior femení del Joventut Handbol és penúltim al grup C de la Primera Catalana amb dos punts. Diumenge, anirà a la pista de l’Ascó, que és antepenúltim, també amb dos punts.

PATINATGE ARTÍSTIC
El Club Patí la Llagosta participarà aquest cap de setmana en un festival de patinatge artístic a Sant Iscle de Vallalta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies