Dissabte, 10 juny 2023
26.3 C
La Llagosta

Aspayfacos commemora avui el dia de les persones amb diversitat funcional

Aspayfacos commemora aquesta tarda el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que s’escau aquest dissabte 3 de desembre. L’entitat ha preparat la projecció de la pel·lícula El silenci de Jonc, una producció de Susanna Barranco, que dóna veu a persones amb diversitat funcional.

L’acte tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí i començarà a dos quarts de sis de la tarda. L’entitat que aplega a persones amb diversitat funcional i els seus familiars oferirà crispetes a totes les persones participants.

Aquesta és la darrera activitat de la programació Fem un pacte? Tracta’m be!, preparada per l’Ajuntament de la Llagosta i entitats locals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies