Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Un grup de professors de centres educatius europeus visita la Llagosta

Visita profes Esrasmus IES Marina (5)Professors i professores de centres d’ensenyament d’Itàlia, Hongria, Turquia i la República Txeca visiten durant aquests dies la Llagosta per preparar el programa d’activitats relacionat amb els projectes Erasmus Plus en els quals participa l’Institut Marina. El grup, acompanyat per la directora de l’INS Marina, Anabel Giménez, i per l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha recorregut diversos punts del nostre municipi i ha participat en l’elaboració d’un llaç gegant vermell amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra la sida. L’Institut Marina participarà durant dos cursos en dos projectes Erasmus Plus que permetran intercanviar experiències amb estudiants i educadors de centres de Secundària d’altres països d’Europa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies