Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El Vallag trenca una ratxa de dues derrotes

El conjunt sènior de l’Handbol Club Vallag va derrotar dissabte el Cerdanyola B per 32 a 29 i va acabar amb una ratxa negativa de dues derrotes seguides. Després d’aquesta victòria, la sisena de la temporada, l’equip que entrena Pedro Iglesias és sisè al grup A de la Tercera Catalana amb 12 punts, a tres del líder, el Manyanet B, i empatat amb el tercer classificat, el Sant Martí Adrianenc C; el quart, el Sant Esteve de Palautordera B, i el cinquè, l’Esplais.

El Vallag ha perdut tres partits en les primeres nou jornades de la competició. Diumenge, el conjunt de la Llagosta es desplaçarà a la pista del Montgrí, que la jornada passada va perdre per un clar 36 a 23 contra l’Esplais i que ocupa la desena posició amb sis punts. Els llagostencs busquen un nou triomf per escalar més llocs a la classificació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies