Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

La Llagosta dóna prop de 3.500 quilos d’aliments durant el Gran Recapte

Gran recapte 2016 (9)El Gran Recapte d’Aliments 2016 s’ha saldat a la Llagosta amb 3.476 quilos recollits. Aquesta és la quantitat que la ciutadania de la nostra localitat ha donat als punts instal·lats als supermercats DIA, Caprabo i Sorli Discau.

Divendres i dissabte, persones voluntàries de l’entitat Rems i de la Iglesia Evangélica El Redentor van estar animant als clients d’aquests establiments a participar en aquesta campanya. La regidora de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de la Llagosta, Antonia Illescas, ha manifestat que ha estat “una jornada molt intensa” i ha volgut agrair la tasca “de totes les persones que han col·laborat recollint aliments per a les persones de la Llagosta, que es repartiran a través de Rems i la Iglesia Evangélica”.

El Gran Recapte va estar coordinat a la nostra localitat per l’Ajuntament de la Llagosta. Un total de 1.856 quilos dels aliments recollits es distribuiran a les persones necessitades a través de Rems i la Iglesia Evangélica El Redentor repartirà els altres 1.620 quilos. L’any passat, a la nostra localitat es van recollir 4.000 quilos d’aliments. A més, com altres anys, degut al nombre d’habitants de la Llagosta, el Banc d’Aliments donarà un total de 4.000 quilos més, que vindran del que s’ha recollit a poblacions com Montmeló, Sant Fost de Campsentelles i la Garriga.

Publicitat

Publicitat

Més notícies