Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

La Concòrdia guanya el CN Caldes amb dos gols d’Iris Gutiérrez

Iris Gutiérrez va fer els dos gols contra el CN Caldes.
Iris Gutiérrez va fer els dos gols contra el CN Caldes.

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar la jornada passada a la pista del cuer, el Club Natació Caldes, per 0 a 2. Els dos gols els va marcar Iris.

Les llagostenques es troben en un gran moment. Després d’un inici de lliga complicat, el conjunt de la Concòrdia s’ha refet i ja porta cinc jornades seguides sense perdre i ha aconseguit el triomf en els tres darrers partits.

La Concòrdia és, juntament amb l’Elx, l’equip que menys gols ha encaixat fins ara, un total de 13 en nou partits. El conjunt llagostenc té més problemes a l’hora de fer gols; n’ha marcat només 16. En els tres darrers partits, la Concòrdia només ha encaixat un gol. Gràcies a aquesta bona dinàmica, no només s’ha allunyat de la cua de la classificació, sinó que s’ha apropat a la zona alta. L’equip que entrena Iván Beas s’ha situat en sisena posició amb 14 punts, a només dos del cinquè classificat, el Vallirana.

Dissabte, a partir de les 19.30 hores, rebrà al CEM El Turó la visita del Teldeportivo. El conjunt canari és un dels rivals més forts del grup. La jornada passada va guanyar el Joventut d’Elx per 2 a 0 i s’ha situat en segona posició amb 22 punts, a un del líder, el Futsal Esportiu Hispanic, però havent jugat un partit menys

Publicitat

Publicitat

Més notícies