Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CE la Llagosta perd contra el líder per la mínima (1-0)

Humberto Velasco, entrenador CE la Llagosta.
Humberto Velasco, entrenador de l’amateur del CE la Llagosta.

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va perdre dissabte contra el líder, l’Athletic Rubí, per la mínima (1-0). Els llagostencs van encaixar un gol al minut 50 que va trastocar la bona feina feta durant la primera part.

L’equip dirigit per Humberto Velasco va dominar fins i tot el partit, però sense gaire fortuna de cara a gol. Els llagostencs van agafar la iniciativa a partir del gol encaixat, però l’equip local es va saber defensar i mantenir la victòria per la mínima.

El CE la Llagosta baixa al desè lloc amb 15 punts, que són els mateixos que tenen Sabadellenca B i Escola de Futbol Base de Sentmenat, novè i onzè classificats respectivament. Els llagostencs estan a deu punts del líder, l’Athletic Rubí, i a set del segon, el Cercle Sabadellès 1856. Aquest cap de setmana, no hi ha competició per jornada de descans en el futbol català. La setmana vinent, la Llagosta jugarà com a local contra el Sant Fost.

Publicitat

Publicitat

Més notícies