Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CN Caldes– CD la Concòrdia A
El sènior A de la Concòrdia visitarà aquesta jornada la pista del cuer de la Segona Divisió. Les llagostenques encadenen quatre partits sense perdre amb dos empats i dues victòries i són novenes amb 11 punts. El CN Caldes ocupa l’última posició amb tres punts. El duel tindrà lloc demà dissabte a les 17.30 hores.

CD la Concòrdia B  Rubí B
El sènior B del CD la Concòrdia ocupa el cinquè lloc al grup 1 de Segona Catalana amb 13 punts. Diumenge, rebrà la visita del primer classificat, el Rubí B, que té 16 punts. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 10.30 hores.

FS Unión Llagostense A descansa

Caldes de Malavella – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense encadena vuit partits sense conèixer la victòria amb sis derrotes i dos empats. Els llagostencs ocupen el penúltim lloc amb cinc punts al grup B de la Primera Nacional i diumenge visitaran el Caldes de Malavella, que és tercer amb 18 punts.

FUTBOL
Athletic Rubí – CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta ocupa la novena posició amb 15 punts al grup 8 de Quarta Catalana. Els llagostencs jugaran demà dissabte al camp del primer classificat, l’Athletic Rubí, que suma 22 punts.

Santa Susanna – Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el segon lloc a la Cinquena Divisió amb 22 punts. Aquest cap de setmana jugarà en el camp del Santa Susanna.

HANDBOL
Joventut Handbol – Fornells
El sènior masculí del Joventut Handbol ocupa el penúltim lloc al grup A de Segona Catalana amb quatre punts i està emptat amb el cuer, el Gavà B. Demà dissabte, a les 20.30 hores, els llagostencs rebran el Fornells, que és el tercer classificat amb nou punts. El duel es jugarà en el Poliesportiu Antonio García Robledo.

Vallag – Cerdanyola B 
El sènior del Vallag torna a jugar com a local per segona setmana seguida. L’equip entrenat per Pedro Iglesias ocupa el setè lloc al grup A de la Tercera Catalana amb 10 punts. Els llagostencs rebran diumenge la visita del Cerdanyola B, que és vuitè amb vuit punts. El partit es disputarà a les 13 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Joventut Handbol femení – Sants UBAE 
El sènior femení del Joventut Handbol jugarà diumenge a les 19 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Sants UBAE. Les de la nostra localitat, que van tenir jornada de descans el cap de setmana passat, ocupen el penúltim lloc amb dos punts al grup C de Primera Catalana i el seu proper rival és el tercer classificat amb vuit punts.

Entrenaments 
La selecció catalana cadet masculina entrenarà diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo de les 14.30 a les 16.30 hores. Entre els seleccionats, hi ha el jugador de la base del Joventut Handbol Yusu Kejera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies