Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra, reconeguda pel Consell Català de l’Esport per tercera vegada

Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.
Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.

L’atleta local Sonia Bocanegra va ser reconeguda pels seus èxits internacionals durant la temporada 2016 pel Consell Català de l’Esport a la vuitena edició de l’Acte de Reconeixement a l’Atletisme Veterà. L’homenatge als atletes veterans de Catalunya va tenir lloc divendres al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona.

El Consell Català de l’Esport reconeix cada any els atletes veterans que han aconseguit mèrits internacionals i, per a Bocanegra, aquesta és la tercera temporada seguida que ho assoleix. L’atleta llagostenca va rebre la distinció per haver-se penjat una medalla de bronze en el Campionat d’Europa veterà d’atletisme de pista coberta, que va tenir lloc del 29 de març al 3 d’abril a Itàlia. La llagostenca va quedar al tercer lloc amb Espanya en la prova de relleus, de 4×200 metres llisos.

El bronze de l’Europeu suposa per a la llagostenca la seva tercera medalla internacional en la prova de relleus 4×200 metres llisos. L’any passat, va aconseguir l’or a l’Europeu de Polònia i fa dos anys va ser plata al Mundial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies