Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El Joventut Handbol cau a la pista del Martorell

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta rebrà la propera jornada la vista del Fornells. Els de la nostra localitat van perdre el cap de setmana passat per 17 a 14 a la pista del Martorell.

El partit a la pista del conjunt del Baix Llobregat va ser molt travat, sobretot a la primera part. Un ambient força hostil i algunes decisions arbitrals van provocar que no es pogués jugar a handbol amb tranquil·litat. Això, sumat a la bona tasca feta a les dues porteries, va fer que cap dels dos equips dominés clarament al marcador. El Martorell va marxar al descans guanyant.

A la represa del joc, l’ambient va estar més relaxat i els dos equips es van dedicar a jugar. El Joventut Handbol va aconseguir empatar i, fins i tot, estar per davant al marcador. Però, com li ve passant darrerament, els últims minuts del partit no va estar concentrat i el rival va aprofitar les seves errades per tornar a avançar-se i guanyar finalment el partit.

Després d’aquesta jornada, el conjunt entrenat per Xavier Canalejas baixa fins al penúltim lloc de la classificació, empatat a punts amb el cuer, el Gavà B. Dissabte, a les 20.30 h, els llagostencs rebran el Fornells, que és el tercer classificat.

Sènior femení

El sènior femení jugarà diumenge a les 19 h al Pavelló Antonio García Robledo davant del Sants UBAE. Les de la nostra localitat, que van tenir jornada de descans el cap de setmana passat, ocupen el penúltim lloc a la taula i el seu proper rival és el tercer classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies