El Joventut Handbol cau a la pista del Martorell

0
77

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta rebrà la propera jornada la vista del Fornells. Els de la nostra localitat van perdre el cap de setmana passat per 17 a 14 a la pista del Martorell.

El partit a la pista del conjunt del Baix Llobregat va ser molt travat, sobretot a la primera part. Un ambient força hostil i algunes decisions arbitrals van provocar que no es pogués jugar a handbol amb tranquil·litat. Això, sumat a la bona tasca feta a les dues porteries, va fer que cap dels dos equips dominés clarament al marcador. El Martorell va marxar al descans guanyant.

A la represa del joc, l’ambient va estar més relaxat i els dos equips es van dedicar a jugar. El Joventut Handbol va aconseguir empatar i, fins i tot, estar per davant al marcador. Però, com li ve passant darrerament, els últims minuts del partit no va estar concentrat i el rival va aprofitar les seves errades per tornar a avançar-se i guanyar finalment el partit.

Després d’aquesta jornada, el conjunt entrenat per Xavier Canalejas baixa fins al penúltim lloc de la classificació, empatat a punts amb el cuer, el Gavà B. Dissabte, a les 20.30 h, els llagostencs rebran el Fornells, que és el tercer classificat.

Sènior femení

El sènior femení jugarà diumenge a les 19 h al Pavelló Antonio García Robledo davant del Sants UBAE. Les de la nostra localitat, que van tenir jornada de descans el cap de setmana passat, ocupen el penúltim lloc a la taula i el seu proper rival és el tercer classificat.

Publicitat