Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament presentarà demà un llibre sobre la història local

Portada del llibre.
Portada del llibre.

Coincidint amb el 80è aniversari de la independència de la Llagosta de Sant Fost de Campsentelles, que va tenir lloc el 24 de novembre de 1936, l’Ajuntament traurà al carrer un llibre amb una recopilació d’imatges sobre la història del nostre municipi. La publicació porta per títol Mirades. La Llagosta: passat, present i futur. El Saló de plens de l’Ajuntament acollirà demà a partir de les 19.30 hores l’acte de presentació del llibre.

A les seves pàgines apareixen un bon nombre de fotografies, moltes procedents de l’Arxiu Municipal de la Llagosta i altres facilitades per famílies llagostenques. El llibre està estructurat en diversos apartats: entorn físic, els treballs i els dies, temps de lleure, la vida social, temps d’estudi i la Llagosta del futur. “Amb l’edició d’aquest llibre volem contribuir a recuperar la nostra memòria històrica i divul­gar-la. Conèixer bé el nostre passat és la millor manera de viure un present enriquidor i afrontar un futur prometedor ple de reptes i d’il.lusió”, ha dit l’alcalde, Óscar Sierra.
L’Ajuntament prepara des de fa temps la publicació d’aquest llibre, que ara, finalment, ha pogut enllestir. Totes les persones que assisteixin a la presentació rebran com a obsequi un dels exemplars del llibre. També hi haurà la possibilitat d’aconseguir-ne un a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a partir de l’endemà de la presentació de forma gratuïta fins que s’esgotin.

Publicitat

Publicitat

Més notícies