Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense guanya el Padre Damián (2-1)

IMG_7379El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha sumat aquesta tarda un nou triomf en derrotar el Padre Damián per 2 a 1. El partit ha estat molt disputat. Un gol de Marc Fábregas, a falta d’1 minut i 33 segons per al final, ha donat la victòria als de Poyato.

Durant la primera part, els locals han tingut moltes ocasions, però no han marcat. Sí que ho han fet els visitants a falta de 47 segons per al descans.

A la segona part, els dos conjunts han disposat d’oportunitats i els dos porters (Javi per part del FS Unión Llagostense) han estat molt bé. Al minut 5, Kaña ha culminat una combinació amb Alberto amb l’empat. Després, Marc ha fet el 2 a 1 definitiu després d’una jugada de Kaña.

Amb aquest triomf, el FS Unión Llagostense es manté al capdavant de la classificació. La propera jornada, el conjunt de la Llagosta descansarà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies