Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Eixample
El sènior femení A de la Concòrdia és desè amb 8 punts a la Segona Divisió estatal. Les llagostenques rebran dissabte l’Eixample, que ocupa el cinquè lloc amb 10 punts i la jornada passada va perdre a la pista del líder, el Futsal Hispanic Ciutat de Torrent (3-2). El duel tindrà lloc dissabte a les 17 hores en el CEM El Turó.

Sabadell C – CD la Concòrdia B
El sènior B del CD la Concòrdia ocupa el cinquè lloc amb 10 punts de la Segona Catalana. El conjunt llagostenc visitarà dissabte el Sabadell C, que és penúltim classificat i encara no ha sumat cap punt.

FS Unión Llagostense A – Padre Damián Sagrados Corazones
El FS Unión Llagostense A es manté en primera posició de la Lliga Nacional Catalana amb 14 punts, els mateixos que té el Dante, que és segon amb un partit menys. Dissabte, els de la nostra localitat rebran la visita del Padre Damián Sagrados Corazones, que és setè amb 11 punts i un partit menys. El duel tindrà lloc a les 19 hores en el CEM El Turó.

FS Unión Llagostense B  – Blanes
El segon equip del FS Unión Llagostense és penúltim al grup B de la Primera Nacional Catalana amb cinc punts. Diumenge, jugaran en el CEM El Turó a les 12 hores contra el Blanes, que és desè amb set punts.

FUTBOL
EFB Ripollet – CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta es desplaçarà diumenge al camp de l’EFB Ripollet. El conjunt de la nostra localitat va descansar el cap de setmana passat i ara ocupa l’onzena posició amb 12 punts del grup 8 de Quarta Catalana. Pel que fa a l’equip del Vallès Occidental és el tretzè classificat amb sis punts.

Viejas Glorias – Sant Miquel
El Viejas Glorias és quart de la Cinquena Divisió de veterans amb 19 punts. El proper duel dels llagostencs serà contra el Sant Miquel, que és sisè amb 15 punts i va guanyar el cap de setmana contra l’Atlètic Teià (6-3). El compromís tindrà lloc dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores.

HANDBOL
Martorell – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol és onzè amb quatre punts, empatat amb el Ràpid Cornellà i el Martorell, dotzè i tretzè, respectivament. Precisament, el proper rival dels llagostencs serà el Martorell, que aquesta jornada va descansar i fa dues setmanes va perdre contra el Fornells (24-37). El duel del grup A de Segona Catalana es disputarà diumenge a la pista de l’equip del Baix Llobregat.

Vallag – Sant Cugat C
El sènior del Vallag és quart del grup A de la Tercera Catalana amb 10 punts, empatat amb el tercer, el Sant Esteve de Palautordera B. El proper partit dels llagostencs serà contra el segon, el Sant Cugat C, que va guanyar el cap de setmana contra el Garbí de Palafrugell B (37-29). El duel tindrà lloc dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 hores.

Joventut Handbol femení 
El sènior femení del Joventut Handbol té jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies