Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Animalets portarà a terme diumenge una nova Jornada de Portes Obertes

Portes Obertes 2015 Foto: Facebook Animalets
Portes Obertes 2015 Foto: Facebook Animalets

L’Associació Protectora d’Animals i Plantes de la Llagosta, Animalets organitza diumenge, a partir de les 10 h, la segona Jornada de Portes Obertes. Donar a conèixer la tasca que fa l’entitat i promoure l’adopció d’animals són alguns dels objectius d’aquesta iniciativa.

Durant la Jornada hi haurà un pica pica vegà. A més, també es posaran a la venda samarretes i bosses promocionals d’Animalets. Les persones interessades a assistir-hi es poden posar en contacte amb l’entitat a travès del seu correu electrònic, animaletslallagosta@gmail.com, o del seu perfil de Facebook.

Animalets té el refugi a tocar de la Riera Seca. Per a la Jornada de Portes Obertes de diumenge s’ha establert un punt de trobada al costat del pont de la Riera Seca a l’antiga N-152. Des d’allà, els membres de l’entitat aniran acompanyant als visitants fins al refugi.

Actualment, al refugi de l’associació hi ha més de 40 gats esperant que algú els vulgui donar una llar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies