Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El 20 de novembre se celebra El dia de la riera! amb tot un seguit de propostes

riera de caldesAquest diumenge, 20 de novembre, se celebrarà El dia de la riera! En el marc del projecte Viu la riera!, s’han programat diverses activitats per fomentar l’experiència col·lectiva de la riera de Caldes a partir del passeig, la fotografia i les noves tecnologies. La iniciativa parteix del Grup de Recerca en Regeneració de Territoris Intermedis, que pertany a la Universitat Internacional de Catalunya, i de l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona.

Les inscripcions per participar a la jornada encara estan obertes a través del web www.viulariera.org. L’activitat començarà a les 9.30 h. Es podrà participar a la caminada i a la gimcana fotogràfica. El punt de sortida a la Llagosta serà Can Pelegrí. Entre totes les persones participants se sortejaran dues cistelles amb productes locals.

A les 11 h hi haurà una pausa per fer una xocolatada. La darrera proposta serà a les dotze del migdia, quan es presentarà l’espai de participació del web de la riera de Caldes. El web vol ser una eina on la ciutadania faci les seves aportacions sobre la riera de Caldes, indicant quins llocs els agraden més o proposant quines actuacions cal realitzar. Posteriorment, el web anirà ampliant altres possibilitats de participació com la presa de decisions, el dissenys o la implicació directa en l’execució de les accions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies