Divendres, 19 abril 2024
18.4 C

El Viejas Glorias goleja el Palautordera per 2 a 8

Alonso Rodríguez, president CD Viejas Glorias, i un dels golejadors en el partit contra el Palautordera.
Alonso Rodríguez, president del CD Viejas Glorias, va ser un dels golejadors en el partit contra el Palautordera.

El Club Deportivo Viejas Glorias encadena la sisena victòria de la temporada després de golejar diumenge el Palautordera per 2 a 8.

Els llagostencs van guanyar amb comoditat l’equip vallesà gràcies a una bona segona part. En la primera meitat, l’equip de la nostra localitat es va veure sorprès en dues ocasions i va marxar al descans amb un 2 a 2. A la represa, el Viejas Glorias va fer una exhibició i va dominar el compromís marcant fins a sis gols més. Els golejadors van ser Cristian (5), Abel (2) i Alonso.

La victòria llagostenca va ser dirigida per José Ortuño a la banqueta, que s’ha fet càrrec de l’equip llagostenc per la baixa de Julio Giménez per motius personals. D’aquesta manera, Ortuño serà l’entrenador del Viejas Glorias i, fins i tot, té fitxa de jugador en cas de ser-hi necessari per completar una convocatòria. El club preveu la tornada de Giménez a partir del gener del 2017.

El Viejas Glorias és quart de la Cinquena Divisió de veterans amb 19 punts. El proper duel dels llagostencs serà contra el Sant Miquel, que és sisè amb 15 punts i va guanyar el cap de setmana contra l’Atlètic Teià (6-3). El compromís tindrà lloc dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores.