Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Maribel Íñiguez es penja un bronze en el Cros de Parets

Maribel íñiguez en el podi de Parets. Fotografia: Maribel Íñiguez.
Maribel Íñiguez, en el podi de Parets. Fotografia: Facebook Maribel Íñiguez.

L’atleta Maribel Íñiguez va penjar-se la medalla de bronze en la categoria Open del Cros de Parets, que va tenir lloc dissabte i que comptava amb atletes d’àmbit comarcal. Íñiguez va estrenar la temporada 2016-2017 a la localitat paretana i amb la samarreta del seu nou club, l’Atlètic Mollet.

Íñiguez, de 43 anys i veïna de la Llagosta, va iniciar-se la temporada passada en l’atletisme de pista amb el Barcelona Atletisme assolint el bronze en el català de veterans en els 100 i 200 metres llisos i el subcampionat estatal de clubs. Aquesta temporada ha decidit vincular-se amb el club molletà i especialitzar-se en les competicions de camp a través, tot i que no descarta presentar-se en les competicions de pista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies