Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El Vallag perd contra l’Esplais el segon partit de la temporada

El sènior de l’Handbol Club Vallag va encaixar una derrota contundent dissabte a la pista de l’Esplais, a Castelló d’Empúries, per 34 a 23. El conjunt taronja va anar de més a menys i va perdre el segon partit de la temporada. L’equip que dirigeix Pedro Iglesias baixa fins al quart lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 10 punts, empatat amb el tercer, el Sant Esteve de Palautordera B; a dos punts del segon, el Sant Cugat C; i a tres del primer, el Manyanet B. El proper partit dels llagostencs serà contra el segon, que va guanyar el cap de setmana contra el Garbí de Palafrugell B (37-29). El duel tindrà lloc dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies